Ismerd meg a történetemet és a vállalkozásom ötletét!

Szeretettel köszöntelek!

Kovács Hajnalka vagyok. A főiskola elvégzése után pénzügyi területen kezdtem el dolgozni, bár nem ez volt a tervem. De aztán rájöttem, hogy ez az, ami valójában nekem való, így maradtam. Munkahelyeimen vállalati pénzügyekkel foglalkoztam, és emellett mindig is én voltam családunk pénzügyi menedzsere.

Amióta a kislányommal itthon vagyok, azóta kezdett el egyre jobban foglalkoztatni a lakossági pénzügyi téma, elsősorban azért, hogy a saját bevételeinkből kihozzam a legtöbbet. Szerettem volna banki ügyintézőként vagy független biztosítási tanácsadóként dolgozni, olyan területen, ahol magánszemélyeknek segíthetek a pénzügyeik kezelésében. De ezt végül elvetettem, mivel így kevesebb emberrel tudnék kapcsolatba kerülni és nem is tudnék annyi mindent átadni, mint mondjuk egy blog segítségével. 

Végül hosszas útkeresés után rájöttem, hogy amit a pénzügyekben – és később kiderült, hogy az élet egyéb területein is – szeretek, az a tervezés. Imádok tervezni, listákat írni, növelni a saját hatékonyságomat. Így született meg a Tervezem az életem márka ötlete. A kezdetben saját felhasználásra készített tervezőimet, rengeteg további oldallal és ötlettel kiegészítve osztom meg Veled. 

Persze a tervezés csak az első lépcsőfok, de nem érdemes átugrani. Én is napról-napra fejlődök még mindig, kipróbálok új dolgokat és ami megtetszik és beválik nálunk, azt beépítem az életünkbe.

Ezen a honlapon a saját tapasztalataimat és tudásomat adom át. A gyermeknevelés, a munkahelyen való megfelelés, a családi pénzügyek kezelése és a háztartás vezetése egyszerre nem könnyű dolog. Folyamatos tervezést és odafigyelést igényel, hogy a lehető legtöbb szabadidő mellett, hatékonyan működjön minden. Nem könnyű, de kis trükkökkel egyszerűbbé lehet tenni az életet.

Ebben segítek Neked, hogy megtanuld magabiztosan kezelni a pénzügyeidet, és olyan életet tudj élni, amilyet megálmodtál magadnak és ami boldoggá tesz. 

Ne feledd, minden egy tervvel kezdődik…